UGINBPŽ

Donacija Mladeži HSP-a našoj Udruzi

21. 10. 2009. g. posjetili su nas predstavnici Mladeži HSP-a gradske podružnice s poklonom. Naime, kada su mladi HSP-a, inače naši susjedi, čuli da prikupljamo novac za kupovinu nove informatičke opreme, odmah su se na svom sastanku dogovorili da se priključe toj akciji.

U današnje vrijeme mladi imaju neke druge brige. Ili bi to trebalo biti. Svaka čast. Imati potrebu pomoći drugima je već pomalo zaboravljena stvar, a kad se ona sprovede u djelo, vrijedna je poštovanja.

Djevojkama i dečkima okupljenima u HSP-u od srca zahvaljujemo. Pridružit ćemo to ostalim sredstvima doniranim od građana našeg grada i naravno namjenski upotrijebiti već idući tjedan.

Nadamo se skorom druženju kod “puštanja u upotrebu nove informatičke opreme”. Dođite nam.

Postojeće računalo u Udruzi (staro) će nam poslužiti za obuku članova. Ako uspijemo dobiti još koje, organizirat ćemo pravi informatički seminar prilagođen za gluhe osobe. To je želja većine članova. No kao i uvijek imamo ono ali…

Predstavnici Mladeži HSPa podružnice SB sa članovima Udruge
Predstavnici Mladeži HSPa podružnice SB sa članovima Udruge

Jedna misao o “Donacija Mladeži HSP-a našoj Udruzi”

  1. ja sam clanski Tihomir….ima sam pravi gluhi i isto malo razumijevanje slusati to govoriti….sam dobar gledati tebe slika kao blog i prijatelji u klubu….super stefica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s