kreativna radionica, UGINBPŽ

Kreativna radionica članova

Nered u udruzi? Ma ne. To kreativci ispoljavaju svoj talent. Članice su se primile ljepila, kutija, kamenčića i boja. Imaju namjeru izraditi razne dekoracije za nadolazeći Katarinski sajam i za Božić.

Obzirom da je tada običaj urediti i kuću i okućnicu, svi koji imaju bar malo kreativnih inspiracija dođu na svoje. Mogu mašti pustiti na volju. Mi ćemo ove godine uporijebiti što više prirodnih materijala, s nešto zlatnih, crvenih i ostalih prigodnih boja. Ovo je tek početak, za koji dan bit će toga više…

100_1618

100_1622

Dok su cure lijepile i bojale u našoj velikoj sali, dečki su također bili vrijedni. Naime, već nekoliko godina imamo pločice koje smo prije par mjeseci (dio) postavili u toaletnom prostoru a ostalo nam je još za ostavu i mali dio hodnika. Članovi su se u subotu primili posla i sada i taj dio Udruge izgleda pristojno i uredno. Naš Huso i Ivica bili su glavni majstori.

100_16231

100_1619

Da bi cure i dečki mogli kvalitetno izvršiti poslove i da im ne ponestane ideja i snage pobrinio se naš Toni, pripremajući ukusnu gozbu.

Kuhar Tona

Dragi prijatelji, vidjeli ste par članica (Ankica, Katica, Slavica, Verica i Štefica-tajnica) koje su radile kreativno, Husu i Ivicu koji su postavljali pločice, Tonija koji je kuhao, a pogledajte koliko nas je na večeri! Ha, ha, ha….  Nema veze – troškove hrane pokrivamo iz vlastita džepa.

100_162423

100_1625

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s