kreativna radionica, UGINBPŽ

Međunarodni tjedan gluhih i nagluhih 2010.

Trenutno se pripremamo da Međunarodni tjedan gluhih i nagluhih 2010. g.  kvalitetno obilježimo. I ove godine priređujemo Izložbu, ali ovog puta tematsku.

Plakat izložbe

Tako su članovi donijeli peškire, otarke, ponjave, prekrivače, ukrasne izvezene krpare za kuhinje, glinene posude, srpove, mlince za kavu, limene tanjure, čak i stari aparat za šišanje ljudi i prastaru runilicu za kukuruz. Sve to više se ne upotrebljava svakodnevno nego se čuva u našim domovima kao neprocjenjivo blago i uspomene pa smo mi i izložbu nazvali „BLAGO NAŠIH DOMOVA“.

Otvorenje izložbe je 24. rujna 2010. g. pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda i zamjenice gradonačelnika Ilijane Vrbat Pejić. Zahvaljujući rukovodstvu Grada ove godine goste dočekujemo obnovljenog pročelja Udruge što nas jako veseli. Više nismo stara oronula i najružnija zgrada u ulici.

Izložba je otvorena do 30. rujna svaki dan, a sugrađanima se dodatno predstavljamo i na gradskom Korzu 29. rujna od 9.00 do 13.00 sati. Kreativna radionica članova predstaviti će Udrugu promotivnim lecima i svojim radovima.

Prodajom naših radova nastojimo popraviti materijalno stanje Udruge koje je ovog trenutka i više nego loše.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s