projekt, UGINBPŽ

Neočekivan gost u Udruzi

U Udruzi je održan sastanak Projektnog tima za izradu završnog izvještaja EU projekta “Pružanje usluge osobne asistencije osobama oštećena sluha”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda u 100% intenzitetu iz programa “Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II”, skupina 2: UP.02.2.2.09.0006 u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”

Preostaju nam još završne upute posredničkog tijela. No, sve u svemu, možemo biti zadovoljni što smo ovaj dvogodišnji, vrlo složen projekt, uspješno priveli kraju.

Što se vidi i na našim fotografijama.

Imali smo i vrlo interesantnog gosta. Naime, posjetila nas je jedna od korisnica projekta pod nazivom „Osnaži me, uključi me“, kodnog broja UP.02.1.1.13.0110, iz programa ZAŽELI – zapošljavanje žena – faza II, kojeg sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.

Gospođa Katica Mirosavljević nam reče:

Lijep je dan, pa idem se malo prošetati. Baš sam odlučila doći i do vas u Udrugu. Moram vam nešto reći. Hvala vam od srca. Ja sam jako zadovoljna ženom koju ste mi poslali da mi pomogne u kućnim poslovima. Goga je vrlo brižna, odgovorna. Što god se mi dogovorimo, ona napravi. Veliko vam hvala.

Čula sam i od prijateljica da su vam i druge žene jako dobre, isto su više nego zadovoljne. Znam da neću još dugo koristiti Gordanine i vaše usluge što mi je žao. Puno hvala Udruzi i vama koji vodite ovaj projekt i vama i vašim članovima želim svako dobro u životu.

Bilo je ugodno slušati pohvale i znati da smo osobama u potrebi od pomoći. Naravno i ponosni smo što smo kod zapošljavanja odabrali upravo osobe koje će i sebe i Udrugu predstaviti u najboljem svjetlu.

Vrijednost ovog projekta, ove vrste usluge, je nemjerljiva.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s