UGINBPŽ

Tečaj hrvatskog znakovnog jezika u vrijeme korone

Udruga gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije organizira aktivnosti od interesa za članove Udruge, radi na edukaciji, socijalizaciji, izbjegavanju diskriminacije i izoliranosti šire društvene zajednice. U suradnji s Hrvatskim društvom stručnih komunikacijskih posrednika iz Zagreba kontinuirano se organizira Tečaj hrvatskog znakovnog jezika.

U veljači 2020. godine započeli su s edukacijom polaznici prvog i drugog stupnja.

Zbog opasnosti od širenja zaraze koronavirusom (SARS-Cov-2) održavanje Tečaja u prostorima Udruge morao se obustaviti. Popuštanjem mjera, u listopadu 2020. godine, polaznici su nastavili pohađati Tečaj hrvatskog znakovnog jezika. Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera Tečaj se nastavio u prostorijama HVIDR-e. Ovim putem želimo zahvaliti Udruzi HVIDR-a na suradnji. Nažalost, ponovno su došle mjere Stožera koje nisu dozvoljavale održavanje Tečaja. Započelo je održavanje Tečaja on-line. Hvala svim polaznicima na strpljenju i privikavanju na “novo normalno”.

U prosincu 2020. godine polaznici prvog i drugog stupnja polagali su ispit putem aplikacije Zoom. Svi polaznici su položili ispit! Čestitke svim našim polaznicima!

Također, veliko hvala edukatorici Mariji Kefelji na predanom radu.

Nadamo se da se uskoro družimo i učimo uživo!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s