projekt, UGINBPŽ, znakovni jezik

Dan ljubaznosti u prometu 2019.

Postaja prometne policije Slavonski Brod provela je u četvrtak, 12. prosinca, preventivno edukativnu akciju “Dan ljubaznosti u prometu”. U navedenoj akciji sudjelovali su i članovi naše Udruge, koji su prelazili kolnik u svojstvu pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu, a kojom prilikom su ih vozači  propisno propuštali.

Policijski službenici su zaustavljali vozače i vozila, kojom prilikom su bili prisutni i predstavnici naše Udruge, a koji su zahvaljivali vozačima na ljubaznosti, odnosno propuštanju na pješačkom prijelazu. Vozačima smo na dar uručivali majice sa natpisom „Dan ljubaznosti u prometu 2019. godine“.

U ovoj akciji sudjelovali su članovi Udruge korisnici EU projekta “Pružanje usluge osobne asistencije osobama oštećena sluha” uz tumača/prevoditelja Dunju Blažević. Dunja Blažević, koju smo u sklopu projekta zaposlili kao komunikacijskog posrednika, provela je vrijeme s nama i pružila nam pomoć i podršku u socijalnom kontaktu i komunikaciji s našim sugrađanima.

Projekt “Pružanje usluge osobne asistencije osobama oštećena sluha” je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u iznosu od 667.540,00 kn, intenzitet potpore je 100%, a trajat će 26 mjeseci.

Zahvaljujemo se prometnoj policiji Slavonski Brod na pozivu i ugodnoj suradnji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s