UGINBPŽ

ZAKLADA SLAGALICA iz OSIJEKA FINANCIRA OBILJEŽAVANJE 55. GODIŠNJICE OSNIVANJA UDRUGE

Već smo se hvalili da smo dobili sredstva za obilježavanje ovog važnog događaja za članove i Udrugu.

Zaklada Slagalica iz Osijeka, po programu Građanska inicijativa „NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI“ prihvatila je naš projekt „55 nam je godina već“ i odobrila sredstva tako da se mi već od veljače  na veliko pripremamo. Održani su sastanci i dogovori. Kreativna radionica već uvelike priprema predmete koje ćemo pokloniti suradnicima i održati promotivnu izložbu na gradskom Korzu prije završne svečanosti.

Organizacijski odbor već je obavijestio udruge diljem Hrvatske da planiraju dolazak za 30. travanj u našu Udrugu jer smo im pripremili obilazak Grada uz turističkog vodiča, posjet Galeriji Ružić, vožnju kočijom sve uz našu Vericu – tumača znakovnog jezika, zajednički ručak i završnu svečanost u Radničkom domu. Tu smo dogovorili suradnju sa drugim udrugama Grada suradnju, pa će nam Udruga za promicanje inkluzije Slav. Broda otpjevati i otplesati. Tomislav Goll (Stari mačak Tom) voditi će konferansu i pomogao nam je osmisliti plakat. Dalibor, vlasnik Studia @utor nam štampa materijale, Hip-hop grupa SB REPREZENTA čiji je član i naš volonter Dalibor Janković, poklanja nam za rođendan svoj nastup a okosnica svega je gostovanja Udruge “Kazalište, vizualne umjetnosti i kultura gluhih DLAN“ iz Zagreba koji nastupa sa svojom predstavom „Gulivereova putovanja“. Ostalo je još puno posla ali možemo mi to.

Jedna misao o “ZAKLADA SLAGALICA iz OSIJEKA FINANCIRA OBILJEŽAVANJE 55. GODIŠNJICE OSNIVANJA UDRUGE”

  1. arhitektonski ured iz osijeka, legalizacija objekata , vjetaenja starosti objekata, procjene vrijednosti objekata, projektiranje i nadzor , geodezija.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s