kreativna radionica

Aktivnosti Udruge u svibnju + Prvenstvo u kuglanju

Udruga je napokon dobila svoj finalni izgled iz vana! Nova fasada i prozori financirani od strane Grada uz pomoć članova Udruge Udruga je zasjala u punom sjaju. U prošlu srijedu članovi su zajedničkim snagama detaljno očistili prostorije Udruge i oprali prozore te uz zajedničko druženje poslove priveli kraju.

Ovako izgledamo iz vanaOvako izgledamo iz vana

Prašina se u Udruzi na veliko priprema se zbog lijepšeg izgleda


Kreativna za Sajam udruga s invaliditetom Grada

Priprema izložaka za kvalitetno prezentiranje Udruge i članova na Korzu u nedjelju 16. 5. 2010. za obilježavanje Dana Grada. Od komušine do cvijeća.  Od starih ogledala do slike- za koje je najzaslužniji naš član Zoran Relić koji je oslikao stara ogledala u umjetnička remek djela i retro papučice za bebe Ajše Huskić koje su uz pomoć naše prijateljice Mande Paher zasjale u punom sjaju.

Na žalost zbog vremenskih nepogoda Sajam udruga je otkazan na sam dan održavanja.

Ekipno i pojedinačno Prvenstvo gluhih i nagluhih Hrvatske u kuglanju u Slavonskom Brodu

U organizaciji Sportskog saveza gluhih Slavonskog Broda i Sportskog saveza invalida županije na kuglani Vijuš održano je ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske na kojem je ukupno nastupilo 57 igrača iz 9 klubova u Drugoj i Trećoj ligi. Nastupili su sportski savezi i društva gluhih iz: Pule, Osijeka, Splita, Siska, Zadra, Karlovca, Požege, Nove Gradiške i Slavonskog Broda kao domačini. Naslov prvaka u Drugoj ligi osvojili su Osječani koji će od slijedeće sezone igrati u prvoligaškoj konkurenciji, dok je kod trećeligaša najbolji bio Sisak. Kuglačkom klubu gluhih Marsonia pripalo je posljednje 4. mjesto u Drugoj ligi te će Brođani od nove sezone igrati u Trećoj ligi.
Druženje u Udruzi nastavljeno do sitnih sati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s