UGINBPŽ

Grad uređuje udrugu- čestitka za rođendan

Najljepša čestitka za rođendan Udruge -22. travnja – dobili smo od Gradskog poglavarstva koje je u početkom tjedna pozitivno odgovorilo na zamolbu za uređenje pročelja i time i izmjenu dotrajalih prozora. Hvala! Gradonačelnik je sa svojim suradnicima iskazao iznimnu brigu za naš problem, i inaće Grad je vrlo često potpora ili organizator aktivnosti osoba s invaliditetom Slav. Broda.  Naši prijatelji iz drugih gradova nam pomalo zavide.

Prelijepa vijest o novom izgledu Udruge u nevolji koja nas je snašla zbog provalne krađe. Rođendan nećemo proslavljati, nije trenutak, ali smo ga obilježili i dogovorili za 1. svibanj kada će biti okupljanje velikog broja članova na Poloju. Roštilj i druženje financiraju članovi sami i pozivaju sve dobre ljude – donatore – koji su do sada pomogli da se što prije sanira šteta zbog provale da nam se pridruže.

U idućem javljanju objaviti ćemo imena osoba koja su donirali sredstva za sanaciju štete (moramo neke pitati da li smijemo njihovo ime javno obznaniti). Ne biste vjerovali skromni ljudi pomažu u nevolji najčešće.

Jedna misao o “Grad uređuje udrugu- čestitka za rođendan”

  1. Pozdrav, eto ako budete imali kakve akcije uskoro, mogu vam preporučiti par mađioničara koji vam mogu pomoći i odraditi par nastupa u humanitarne svrhe a nalaze se u vašoj regiji.
    Javite mi se na mail pa ću vam poslati brojeve telefona. Eto da sam i ja malo bliže odradio bih i sam.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s