UGINBPŽ

Humanost sugrađana na djelu

Želimo izraziti ZAHVALNOST svima koji su sudjelovali 14. 4. 2010.g. u Humanitarnoj akciji – sanacija štete (novi kompjutor) nakon provalne krađe  – građanima Slav. Broda i Klubu mladeži  HSP-a Slav. Brod.

Našoj susjedi doktorici Mariji Škare, koja je osim potpore i ohrabrenja, da nisu svi ljudi zli,  našim članovima isti dan kad je čula za našu nevolju darovala slatkiše u velikim količinama i materijalnu potporu na naš žiro račun  sa radošću se zahvaljujemo.

Gđi Aniti Krpan s Radio Borda na srčanosti u podupiranju Humanitarne akcije i pozivima sugrađanima da pomognu i za druge stvari koje Udruga ne može sama riješiti također izražavamo naše poštovanje.  Svaka čast.
Radio Slavoniji na zanimanju i objavljivanju priče o nama, kao i pozivu da se proširi i nastavi humanitarna pomoć Udruzi i njenim članovima.

Rukovodstvo pohvaljuje našeg Huseina Huskića koji je od svojih prijatelja i poznanika s kojima pije kavu u Brodskim kafićima(Uno i Alfa) zamolio pomoć i oni su se rado odazvali te doprineo da se približimo iznosu potrebnom za novo računalo.

Sve ovo govori da gluhi i nagluhi Brodsko posavske županije i Slav. broda nisu sami. U nevolji se poznaje pravi prijatelj.

Hvala i svima budućim donatorima. Vaša potpora nam puno znaći i materijalno i moralno.

Malo ćemo biti i “zločesti” – osobi koja nam je otuđila kompjutor i pričinila i drugu materijalnu štetu želimo dobru sliku kod isčitavanja našeg Bloga i neka ga dugo služi jer nabavljen je s puno ljubavi i rada članova.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s