UGINBPŽ

Šahovski turnir

Povodom uskršnjih blagdana u Udruzi je  31. ožujka uprilićen šahovski turnir s prijateljskom Udrugom Vrapčići iz Slavonskog Broda koja okuplja osobe sa psihičkim problemima. Goste Emanuela Mostarkića, Alena Kljajića, Franju Tomića predvodio je gdin. Dragutin Mostarkić. Od muških članova, kao domačini, odigrali su: Toni Štivić, Nikola Škarica, Zoran Relić, Damir Arelić. Neformularno uu igri su se pridružili i Božidar, Andrija, Huso i tajnica. Naši članovi su bili izrazito bolji. Dragutin Mostarkić i Zoran Relić su pobjednici turnira. Velikog uskršnjeg čokoladnog zeca predali smo pobjedniku.

Sve u svemu uz kavu, sokove i razmjenu informacija o naše dvije udruge proveli smo prekrasna dva sata. Sa čestitkama za uskrs rastali smo se od gostiju koji su nas pozvali u svoju udrugu na šah, stolni tenis i druženje.

Nagrade

Jedna misao o “Šahovski turnir”

  1. Čula sam o ovom događaju iz prve ruke, ali je ipak lijepo i zanimljivo i pročitati. Veliki pozdrav iz Pule svim članovima Udruge i želim vam još puno ugodnih trenutaka i uspjeha u osobnom i profesionalnom djelovanju!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s