UGINBPŽ, znakovni jezik

Udruga na SBTVu i u Posavskoj Hrvatskoj

U utorak, 2. ožujka 2010., posjetili su nas s našeg SBTVa (Slavonskobrodske Televizije) novinarka Ivana i snimatelj Mario. Proveli smo sat vremena u ugodnom razogovoru o našim članovima i Uduzi općenito.

U večernjem Dnevniku SBTVa objavljena je priča o nama s prijevodom za gluhe od strane našeg tumača znakovnog jezika Verice Štivić. Mislim da će se svi koji su gledali prilog u Dnevniku složiti da je isti bio iznimno dobar i lijepo napravljen. To nam nije prvi put da smo na SBTVu. Naša želja je da se iznađe način da se barem putem titla neke od emisija prilagode osobama oštećena sluha za što postoji interes i lokalne televijezije. Dogovoreno je da mi pronađeno način financiranja, a oni će prihvatiti naš projekt. Svi koji nisu pratili objavljenu vijest toga dana  mogu ju pronaći na interent stranici SBTVa: http://sbtv.hr/index.php?c=news.php&id=1230#pocetak

Istoga dana novinarka Posavske Hrvatske gđa Karolina Bognar je posjetila našu Udrugu i  5. 3. objavljen je članak o nama. I to se može vidjeti na interenet stranici Posavske Hrvatske.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s