UGINBPŽ

Godišnja skupština UGINBPŽ Slavonski Brod

26. veljače 2010. g. održana je redovna Godišnja Skupština naše Udruge. Svečanost su upotpunili svojim dolaskom gđa Koncoš kao predstavnica HZZ, gdin Weber ispred MIO Slavonski Brod, kao i Predsjednik Gradskog povjerenstva osoba s invaliditetom gdin Željko Pudić.

Članovi su raspravljali već prema Dnevnom redu o radu i financijskom izvješću za 2009. g. Složili se s prijedlozima za 2010. godinu. Svjesni su svi da će godina biti iznimno teška za pokretanje bilo kakvih aktivnosti jer će sredstva za rad i aktivnosti članova biti minimalna. Kao i uvijek prilagodit ćemo se. Važno nam je jedino da Udruga opstane i već prema navici molimo se: Bože daj nam dobrog zdravlja da što više članova dočeka obećana bolja vremena.

Ono što smo si zacrtali kao važnu aktivnost je obnoviti barem pročelje naše zgrade uz pomoć Grada. Bude li moguće i prostorije dovesti u bolji izgled da bi sve to bilo “super”.

Pod točkom razno bio je skroman domjenak za prisutne goste i članove i poziv za žene članice da sudjeluju u obilježavanju Dana žena našeg Grada – 8. ožujka u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova i Povjerenstva za osobe s invaliditetom. Biti će prikazan kratak film pod nazivom “One” o životu i radu žena s invaliditetom.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s