UGINBPŽ

Siječanj 2010. u Udruzi

Dočekali smo novu 2010. godinu kako priliči sa obitelji i prijateljima u Udruzi. Razveselili smo se posjeti prijatelja -članova koji su na  radu u drugim gradovima Hrvatske a nekada su zajedno s nama družili se u našoj brodskoj Udruzi. Sve u svemu, bilo je veselo, zabavno i trudili smo se zaboraviti svakodnevicu.
Siječanj je vrijeme kada sve udruge rade svoje izvještaje od prošle godine. Za nas je to stresan posao, jer je obilan, neizvjestan. Nikad ne znamo hoće li nadležna institucija prihvatiti naše prikazane i dokumentirane razloge o potrošnji sredstava koji su nam odobrili. Bez obzira što se trudimo, ulažemo puno vremena i znanja koliko imamo da taj dio posla odradimo onako kako se traži. Naša Udruga je izvršila svoje zakonske obveze – napisla i poslala Izvještaje o radu i utrošenim sredstvima u 2009. g. ministarstvima od koji je dobila ta sredstva, gradu Slavonskom Brodu, Županiji i sad nam predstoji da se iz duše molimo da nam ih prihvate u cjelosti.
Što će reći papirologije ima u nedogleg, ali ako je to za dobrobit članova – onda neka.
Trenutno svakodnevno “visimo” na Internetu i pratimo pozive za prijave projekata od interesa naših članova na koje bi se mogli prijaviti u 2010. godini i time pružiti mogućnost našim članovima bolju svakodnevicu.
Planove aktivnosti smo napravili, predstoji nam organizirati što svečanije godišnju Skupštinu, ali o tome u veljači.
Muška ekipa s Dočeka
Muška ekipa s Dočeka
Novogodišnja gozba
Novogodišnja gozba 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s