UGINBPŽ

EDIN NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

I ove godine Edin Havić, naš zlatni rukometaš, opet je NAJBOLJI SPORTAŠ GODINE na razini BRODSKO POSAVSKE ŽUPANIJE u kategoriji osoba s invaliditetom.
Čestitke, čestitke i samo čestitke od svih iz Udruge.
Edin prima nagradu na pozornici KKD IBM SB
Edin prima nagradu
Kao izvrstan rukometni vratar u 2009. g. sudjelovao je sa svojim Tihim paklenim na Olimpijadi u Taipeu i naravno da su osvojili zlatnu medalju. To zlato je polučilo nagradu naše Županije.
Potiho mislimo: kada bi netko prepoznao i njegove druge kvalitete, koje svakako ima, i to podosta, i pomogao mu kod zaposlenja, sreći ne bi bilo kraja. Jer Edin je mlada osoba, tek mu je 20 i neka,  nagluh, izvrsno se snalazi u okruženju većeg broja ljudi ne-gluhih, brzo uči nepoznato, i vrijedan. Ali…. nema sreće u pronalasku trajnijeg zaposlenja i osobne financijske sigurnosti.
Bravo Edine!!
Bravo Edine!!

3 misli o “EDIN NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA”

  1. Edina dragog prijatelja,kojeg znam odavno i kad smo se upoznali preko moje frendice,dakle.. Na njemu sam vidjela dobrog osobu i vedrog duha koji ima svoj cilj i osvajačkih osmijeha koji ne skida sa sebe! Zao mi je sto se desilo,mada je tesko prihvatiti istinu,ali ipak nada je u nama i u njemu.. Čudo postoji svugdje tko vjeruje,naravno! Ipak je plemenit tip i ima srce koje ispunjava… Dugo ga nisam vidjela,sto vrijeme razilazi na svoje puteve,ali uvijek ga se sječam i uvijek sam se sječala njega kao što i jest tako!
    Edine kako god bio,di jesi,ipak si dio nas!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s